logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Aldi Lochem

Online boodschappen doen bij Aldi Lochem

Hier lees je alle details over de Aldi in Lochem! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Aldi. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Aldi in Lochem. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Aldi supermarkten in Lochem. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer zeulen met loodzware boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Aldi supermarkten in Lochem weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Aldi supermarkten in Lochem

Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Aldi Lochem

Is jouw favoriete Aldi Lochem op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Aldi. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Opvallend: een groeiend aantal supers in Lochem bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Aldi Lochem aanbiedingen

De vestiging van Aldi in Lochem staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Aldi aanbiedingen het liefst digitaal? Op de popualire site van Aldi zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals zoetzuur, JP en artikelen uit de categorie Aardappels zijn vaak in de aanbieding bij Aldi Lochem. Klik nu op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen en acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Lochem

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Aldi Lochem? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Lochem. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen een keer niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Aldi nu ook online raadplegen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Aldi, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Broodbeleg maar ook Kipnugget van huismerken en a-merken als Jacob Hooy of Maltesers. Klik op de button hieronder om de folder van deze week van Aldi Lochem online te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Lochem

Bekijk hier de actuele openingstijden van Aldi. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Aldi winkels in Lochem is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De filialen op wat minder grote locaties Aldi sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Aldi Lochem. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Aldi. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Aldi. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Hanzeweg 17, 7241CS in Lochem.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Aldi Lochem

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Aldi? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt al snel 26 minuten. 61% van de bevolking van Lochem is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Aldi bezoeken de winkel ongeveer 1,6 keer per week. Online boodschappen kopen gebeurt al in 16 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en reken uit je tijdwinst! Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de fiets naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Aldi is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld lekkerbekjes, koekenpan of Pickwick wegen gemiddeld al gauw 17 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Aldi! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 401 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Aldi Lochem. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Agrimarkt en/of Attent bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Harlekijntjes en Samasaya. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 36 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Aldi. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Aldi Lochem. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.In het verleden kon je profiteren van o.a. 1+1 gratis. De supermarkt Aldi in Lochem krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Aldi Lochem zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Aldi, gelegen aan de Hanzeweg 17 straat met postcode (7241CS) in Lochem. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Aldi Lochem

De Aldi in Lochem wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 111 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Aldi Lochem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!