Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Castricum

Online bestellen bij Aldi Castricum

Hier lees je alle details over de Aldi in Castricum! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Aldi in Castricum. Je leest hier bijvoorbeeld over actuele aanbiedingen, openingstijden, en de locaties van de Aldi winkels in Castricum. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet meer tillen met onhandige en zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Aldi supermarkten in Castricum weergegeven in Google Maps. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Castricum

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Aldi Castricum

Is jouw favoriete Aldi Castricum al gesloten? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Aldi. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Meer en meer supers in Castricum doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Aldi Castricum aanbiedingen

Het filiaal van Aldi in Castricum heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check jij de nieuwste Aldi aanbiedingen liever online? Op de webstek van Aldi kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als Chocolade, Shamp en bier zijn regelmatig in de aanbieding bij Aldi Castricum. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Castricum

Geïnteresseerd in de laatste folder van Aldi Castricum? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Castricum. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Aldi makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Aldi, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Goede voorbeelden zijn o.a. Aardappelen maar ook Macaroni van grote merken als Caramac en Haribo. Klik op de onderstaande link om de gewenste folder van Aldi Castricum direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Castricum

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Aldi. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De doorsnee Aldi vestigingen in Castricum is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Aldi gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Aldi Castricum. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Aldi. Klik direct om de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Bakkerspleintje 77, 1901EZ in Castricum.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Aldi Castricum

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Aldi? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen in de supermarkt kost je al gauw ruim 22 minuten. 78% van de supermarkt-bezoekers in Castricum gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (meer loyale) klanten van Aldi bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,2 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 13 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Aldi is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals Dieet, Luxe en ook lotus keukenpapier hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 25 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Aldi! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 413 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,1 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Aldi Castricum. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Pryma en EMTƒ Supermarkten laten je ook online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als De Kroes of Warsteiner. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 13 euro per week op je boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Aldi. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Aldi Castricum. Je vind daarin alle actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 35% korting op een product. De supermarkt Aldi in Castricum vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Aldi Castricum zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Aldi aan de Bakkerspleintje 77 straat (1901EZ) te Castricum. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Review van Aldi Castricum

De Aldi in Castricum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 170 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Aldi Castricum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!