logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Aldi Brunssum

Online boodschappen bestellen bij Aldi Brunssum

Handig! Alle informatie over de Aldi in Brunssum! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Aldi in Brunssum. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en de contactgegevens van de Aldi supermarkten in Brunssum. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant zie je de Aldi supermarkten in Brunssum in een kaartje gepresenteerd. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Altijd de actuele informatie via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Aldi supermarkten in Brunssum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Aldi Brunssum

Is de winkel Aldi Brunssum niet meer geopend? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Aldi. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de fysieke winkels. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Meer en meer supers in Brunssum leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Aldi Brunssum aanbiedingen

De vestiging van Aldi in Brunssum heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check je de Aldi aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webshop van Aldi vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen zoals kaas, penotti en ook geroosterd brood zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Aldi Brunssum. Klik nu op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Brunssum

Op zoek naar de laatste folder van Aldi Brunssum? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Brunssum. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Aldi makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Aldi en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Kipnugget en ook Cadeautjes van bekende merken als Balconi of Appelsientje. Selecteer de button hieronder om de juiste folder van Aldi Brunssum direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Brunssum

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Aldi. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Aldi filialen in Brunssum opent de deuren rond 8 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De “kleine” supers van Aldi sluiten rond een uur of 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Aldi Brunssum. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Aldi. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Aldi. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Kennedylaan 92, 6441JG te Brunssum.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Aldi Brunssum

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Aldi? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoekje aan de super kost al gauw 26 minuten. 60% van de consumenten woonachtig in Brunssum denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Consumenten die regelmatig langskomen bij Aldi bezoeken de winkel ongeveer 2,3 keer per week. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 13 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de tram naar de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Aldi houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals hardys, koekjes en uiteraard ook maaltijden wegen gemiddeld al gauw 10 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 444 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Brunssum. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Deen en bovendien de Albert Heijn bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Robijn of Katja. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 16 euro op de wekelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Aldi. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Aldi Brunssum. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 40% korting op een product. De supermarkt Aldi in Brunssum heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Aldi Brunssum kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Aldi, gelegen aan de Kennedylaan 92 weg (6441JG) te Brunssum. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Aldi Brunssum

De Aldi in Brunssum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 190 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Aldi Brunssum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!