Albert Heijn Lekkerkerk | Boodschappen bestellen en bezorgen

Albert Heijn Lekkerkerk

Albert Heijn Lekkerkerk

Online boodschappen doen bij Albert Heijn Lekkerkerk

Check hier alle benodigde informatie over de Albert Heijn in Lekkerkerk! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Albert Heijn. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Albert Heijn in Lekkerkerk. Je leest hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, details over openingstijden, en de contactgegevens van de Albert Heijn filialen in Lekkerkerk. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Je hoort het goed: niet langer lopen met zware kratten en tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Hiernaast zie je de Albert Heijn winkels in Lekkerkerk weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Albert Heijn supermarkten in Lekkerkerk

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Albert Heijn Lekkerkerk

Is de Albert Heijn Lekkerkerk al gesloten? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen door de koerier van Albert Heijn. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Lekkerkerk bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Albert Heijn Lekkerkerk aanbiedingen

Het filiaal van Albert Heijn in Lekkerkerk biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of check je de Albert Heijn aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webstek van Albert Heijn zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals eieren, slijterij maar ook Cabri zijn regelmatig in de aanbieding bij Albert Heijn Lekkerkerk. Klik op de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Albert-Heijn Aanbiedingen

Folder Albert Heijn Lekkerkerk

Zoek jij de folder van Albert Heijn Lekkerkerk? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Lekkerkerk. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Albert Heijn ook online op je gemak bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Albert Heijn, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Vlees en Schoenpoets van grote merken als Ombar of Fiorucci. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Albert Heijn Lekkerkerk meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Albert-Heijn Folders

Openingstijden Albert Heijn Lekkerkerk

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Albert Heijn. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meerderheid van de Albert Heijn winkels in Lekkerkerk kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De filialen op wat minder grote locaties Albert Heijn zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Albert Heijn Lekkerkerk. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Albert Heijn. Klik direct om de knop hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Albert Heijn. Je kunt denken aan de winkel aan de Kerkweg 100, 2941BP te Lekkerkerk.

Maandag08:00 - 21:30
Dinsdag08:00 - 21:30
Woensdag08:00 - 21:30
Donderdag08:00 - 21:30
Vrijdag08:00 - 21:30
Zaterdag08:00 - 21:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Albert Heijn Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Albert Heijn Lekkerkerk

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 32 minuten. 75% van de consumenten woonachtig in Lekkerkerk denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Albert Heijn bezoeken de winkel ongeveer 2,4 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop gebeurt al in 16 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijv. de brommer naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Albert Heijn is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als Broccoli, Slavink maar bijvoorbeeld ook thermosokken wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 19 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Albert Heijn! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 348 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,4 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Albert Heijn Lekkerkerk. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Vomar en wellicht de Jan Linders hebben ook een webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Gooskens of Reese’s. Benut deze kansen en bespaar al snel 30 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Albert Heijn. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Albert Heijn Lekkerkerk. In deze flyers vind je actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een product. De supermarkt Albert Heijn in Lekkerkerk heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Albert Heijn Lekkerkerk zijn via internet te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Albert Heijn, gelegen aan de Kerkweg 100 straat met de postcode (2941BP) te Lekkerkerk. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Albert Heijn Lekkerkerk

De Albert Heijn in Lekkerkerk wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 290 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Albert Heijn Lekkerkerk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!