logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Albert Heijn Borger

Online boodschappen doen bij Albert Heijn Borger

Bekijk hier alle informatie over de Albert Heijn in Borger! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Albert Heijn. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Albert Heijn in Borger. Je bekijkt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Albert Heijn winkels in Borger. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer zeulen met volgepakte tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Albert Heijn filialen in Borger op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Albert Heijn supermarkten in Borger

Super gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Albert Heijn Borger

Is de winkel Albert Heijn Borger niet meer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een drukbezochte supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen door de koerier van Albert Heijn. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Borger bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Albert Heijn Borger aanbiedingen

De vestiging van Albert Heijn in Borger biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Albert Heijn aanbiedingen het liefst online? Op de site van Albert Heijn zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als maaltijd, italiaanse en ook alcatel zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Albert Heijn Borger. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Albert-Heijn Aanbiedingen

Folder Albert Heijn Borger

Zoek jij de folder van Albert Heijn Borger? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Borger. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Albert Heijn ook online op je gemak bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Albert Heijn, daar vind je altijd de actuele folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Kipfilet en ook Vlees van huismerken en a-merken als Haribo en Lassie. Klik op de onderstaande link om de juiste folder van Albert Heijn Borger meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Albert-Heijn Folders

Openingstijden Albert Heijn Borger

Ontdek de juiste openingstijden van Albert Heijn. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Albert Heijn vestigingen in Borger is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De “kleine” supers van Albert Heijn sluiten rond een uur of 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Albert Heijn Borger. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Albert Heijn. Klik op de link onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Albert Heijn. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Hoofdstraat 35, 9531AB in Borger.

Maandag08:00 - 21:30
Dinsdag08:00 - 21:30
Woensdag08:00 - 21:30
Donderdag08:00 - 21:30
Vrijdag08:00 - 21:30
Zaterdag08:00 - 21:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Albert Heijn Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Albert Heijn Borger

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Albert Heijn? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Boodschappen doen kost al snel 40 minuten. 68% van de consumenten woonachtig in Borger vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Klanten van Albert Heijn bezoeken de supermarkt gemiddeld 1,7 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kan al binnen 18 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar al gauw een uur tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de auto naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Albert Heijn is: niet meer sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals Croissants, sperziebonen en vanzelfsprekend Shamp wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 7 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Albert Heijn! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 388 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,9 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Albert Heijn Borger. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als EMTƒ Supermarkten of de Dirk laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Carbonell en Yayla. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 30 euro per week aan boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Albert Heijn. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Albert Heijn Borger. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 45% korting op een artikel. De supermarkt Albert Heijn in Borger vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Albert Heijn Borger krijg je regelmatig in de brievenbus.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Albert Heijn, gelegen aan de Hoofdstraat 35 weg (9531AB) te Borger. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Beoordeling van Albert Heijn Borger

De Albert Heijn in Borger wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 147 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Albert Heijn Borger.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!