logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Spar Molenhoek

Online boodschappen bestellen bij Spar Molenhoek

Bekijk hier alle informatie over de Spar in Molenhoek! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Spar in Molenhoek. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar supermarkten in Molenhoek. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dat betekent: niet langer afzien met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Spar supermarkten in Molenhoek weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Molenhoek

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Spar Molenhoek

Is de Spar Molenhoek niet open? Of geen zin in een drukbezochte supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Een groot aantal supermarkten in Molenhoek bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Spar Molenhoek aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Molenhoek biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of natuurlijk in de traditionele folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Geen folder gezien? Of verken jij de laatste Spar aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webstek van Spar vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen zoals stoofpeertjes, bloem maar bijvoorbeeld ook belminuten zijn relatief vaak in de aanbieding bij Spar Molenhoek. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Molenhoek

Op zoek naar de actuele folder van Spar Molenhoek? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Molenhoek. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Spar op je gemak via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Zonnebrandcrme en/of Thee van bekende merken als La Trappe en Castagno. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Spar Molenhoek direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Molenhoek

Bekijk hier de actuele openingstijden van Spar. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meeste Spar vestigingen in Molenhoek is al geopend vanaf een uur of 8. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Spar gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Spar Molenhoek. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Spar. Of klik op de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Spar. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Prinsenweg 13, 6584AZ in Molenhoek.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Spar Molenhoek

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Spar? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost je al gauw ruim 39 minuten. 54% van de bewoners van Molenhoek denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Spar bezoeken deze supermarkt zo’n 1,7 maal op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop is tegenwoordig te doen in 12 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de trein naar de super te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar komt neer op het volgende: niet langer trekken en slepen met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol artikelen als kat, Rozijnen en uiteraard ook groentjes wegen, schrik niet, al snel 10 kilogram.

Online boodschappen doen bij Spar! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 409 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,1 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Spar Molenhoek. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Pryma plus de Jan Linders bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Barilla en Nakd. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 38 euro per week aan boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Te duur? Of niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Spar Molenhoek. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3 halen 2 betalen. De supermarkt Spar in Molenhoek regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Spar Molenhoek krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze deals zijn direct te kopen bij de Spar, gelegen aan de Prinsenweg 13 weg met postcode (6584AZ) in Molenhoek. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Review van Spar Molenhoek

De Spar in Molenhoek wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 173 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Spar Molenhoek.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!