logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Jumbo Hank

Online boodschappen bestellen bij Jumbo Hank

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Jumbo in Hank! Op zoek naar specifieke openingstijden of acties/aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het kan allemaal! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de vestigingen van Jumbo in Hank. Je treft hier onder meer weekaanbiedingen, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Jumbo winkels in Hank. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet meer ploeteren met tassen bomvol boodschappen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Hiernaast zie je de Jumbo filialen in Hank weergegeven in Google Maps. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Hank

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Jumbo Hank

Is de winkel Jumbo Hank al dicht? Of gewoon geen trek in een massale supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Jumbo. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Hank leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Hank aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in Hank biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Jumbo aanbiedingen het liefst online? Op de veelgeprezen website van Jumbo kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen als eikenbladsla, beemster of arla biologische zijn regelmatig in de aanbieding bij Jumbo Hank. Klik hieronder voor alle relevante aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Hank

Op zoek naar de laatste folder van Jumbo Hank? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Hank. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Jumbo en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. KaassoufflŽs en ook Mosterd van grote merken als Waldkorn en Kay’s Naturals. Klik direct op de onderstaande button om de juiste folder van Jumbo Hank online te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Hank

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De doorsnee Jumbo vestigingen in Hank is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Jumbo Hank. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Jumbo. Selecteer de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Jumbo. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Kerkstraat 43, 4273CA in Hank.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Jumbo Hank

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo? Het biedt ontzettend veel gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoekje aan de super kost je al gauw ruim 27 minuten. 74% van de bevolking van Hank vindt boodschappen doen (te) lang duren. De klanten die regelmatig komen bij Jumbo bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,6 maal per week. Boodschappen via internet doen kun je al doen in 13 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de tram naar de super te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld cracker, Slavink en vanzelfsprekend healthy people hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 7 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Jumbo! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 391 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,8 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Hank. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Attent en tevens de Dirk bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Saimin of Jack Klijn. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 10 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo Hank. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 40% korting op een artikel. De supermarkt Jumbo in Hank vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Jumbo Hank staan boordevol kortingpakkers.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo, gelegen aan de Kerkstraat 43 weg (4273CA) te Hank. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Jumbo Hank

De Jumbo in Hank wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 115 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Hank.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!